משרדים בשטח 150 מ"ר. חלל משרדים לצוות סוחרים בחברת השקעות גדולה.
המשרדים ממוקמים במגדל שלום במרכז תל אביב, בצידו המערבי המשקיף אל הים ואל גגות העיר הלבנים.
בפרויקט זה קבענו רק כלל אחד – פלטת הצבעים המצומצמת והמונוכרומטית - נשמרת בכל מחיר.
הכניסה לחלל התאפשרה רק לשלושה צבעים – שחור, אפור ואלון טבעי. מהקירות והמערכות ועד לשקעי החשמל וידיות הדלת – כל האלמנטים שנבחרו הוגדרו באחד משלושת הצבעים הללו.
החלל כולו חופה במיקרוטופינג – צבע על בסיס צמנטי שיושם על גבי הרצפה, הקירות והתקרה.

מותגים משתתפים:

אדריכלות ועיצוב – טל גולדשמיט-פיש
הדמיה - טל גולדשמיט-פיש
www.tgf-design.com

"המטרה שלי היא לספק את צרכיו של המשתמש וללוות אותו בתהליך, באופן שילמד ויתפתח להבין מה נכון עבורו. תמיד אחפש את האתגר בכל פרויקט, מתוך אמונה שאתגר תכנוני לעולם יביא לתוצאות מושכלות יותר ומתוחכמות יותר. אני שואלת את השאלות הרלוונטיות על מנת להגיע לתמהיל המדויק עבור בעלי הבית, הן מבחינת הפרקטיקה היומיומית הנדרשת והן מבחינת עיצוב התואם את ציפיותיהם ואופיים". 

פרוייקטים נוספים
בית פרטי ברמת השרון
בית פרטי ברמת השרון
פנטהאוז בתל אביב