בפרויקט זה מיקמנו את כל חדרי העבודה לאורך ציר לינארי בעל חזית אחת משותפת.
מסגרת נירוסטה עוטפת את כל החזית מקצה לקצה ובתוך גבולותיה הברורים של המסגרת בחרנו לקפל את המחיצות כאילו היו עבודת אוריגמי בנייר.
בין ההשתקפויות השונות על גבי הנירוסטה לבין משחקי הזוויות השונות של המחיצות, מתקבל מראה דרמטי ולא סטנדרטי המשתנה מכל נקודת מבט בחלל.
המבט הפרספקטיבי ארוך ומעניין מייצר רבדים רבים של חומריות ושל שקיפויות והשתקפויות כך שקשה להבחין היכן חדר אחד מתחיל והשני מסתיים.
לעומת זאת, במבט פרונטלי אל חזית המחיצות, מתקבל רצף ויזואלי נינוח ועדין.

מותגים משתתפים:

אדריכלות ועיצוב – טל גולדשמיט-פיש
הדמיה - טל גולדשמיט-פיש
www.tgf-design.com

"המטרה שלי היא לספק את צרכיו של המשתמש וללוות אותו בתהליך, באופן שילמד ויתפתח להבין מה נכון עבורו. תמיד אחפש את האתגר בכל פרויקט, מתוך אמונה שאתגר תכנוני לעולם יביא לתוצאות מושכלות יותר ומתוחכמות יותר. אני שואלת את השאלות הרלוונטיות על מנת להגיע לתמהיל המדויק עבור בעלי הבית, הן מבחינת הפרקטיקה היומיומית הנדרשת והן מבחינת עיצוב התואם את ציפיותיהם ואופיים". 

פרוייקטים נוספים
בית פרטי ברמת השרון
בית פרטי ברמת השרון
פנטהאוז בתל אביב